Planera din resa till Disneyland i Paris

En värld av magi och spänning

Disneyland in Paris - planera i god tid innan du kommer dit.

Om du letar efter en magisk upplevelse är Disneyland Paris den perfekta platsen att besöka. Kasta dig in i en värld av magi och spänning. Alla som någonsin har besökt Disneyland vet att det finns så mycket att se och göra! Planera din resa för maximal glädje och magi. Upplev allt från ikoniska Disney-attraktioner, magiska möten med karaktärer, föreställningar och mycket mer!

Var ligger Disneyland Paris?
Disneyland Paris ligger i Marne-la-Vallée, Frankrike. Det är en av Europas största turistattraktioner och har funnits sedan 1992. Parken består av två temaparker, Disneyland Park och Walt Disney Studios Park, samt ett shoppingområde kallat Disney Village. Det finns även ett antal hotell som ligger runt om parkerna för att göra det enkelt för besökare att bo nära alla aktiviteter. Disneyland Paris är den mest populära turistattraktionen i Frankrike och lockar varje år miljontals besökare från hela världen.

Vad du behöver veta innan du åker
Innan du åker till Disneyland Paris är det viktigt att veta vad som ingår i ditt besök. Först och främst måste du tänka på vilket inträde disneyland paris har att erbjuda och vilket inträde som passar bäst för dig. Det finns också en hel del andra saker att tänka på innan du åker, som att ta reda på vilka restauranger som finns i parken, vilka aktiviteter som erbjuds och hur man tar sig runt inom området.

Du bör också ta reda på när parken stänger varje dag, så att du kan planera din tid effektivt. När alla dessa punkter har beaktats kan du börja planera din resa till Disneyland Paris!

Disneyland i Paris

Provsmaka det lokala köket
Disneyland har många restauranger som erbjuder lokala rätter. En av de bästa restaurangerna att provsmaka det lokala köket är Auberge de Cendrillon, som serverar franska specialiteter och har en vacker utsikt över parken. Här kan du njuta av delikatesser som foie gras, confit de canard och andra traditionella franska rätter.

Ett annat bra ställe att besöka är Café Mickey, där du kan njuta av typiska franska matvaror såsom croque-monsieur och quiche Lorraine. För den som vill ha en mer exotisk upplevelse rekommenderas La Grange des Pirates, där man kan provsmaka olika typer av skaldjur och fisk samtidigt som man njuter av den magiska utsikten över parken.

Oavsett vilken restaurang du väljer att besöka så kommer du garanterat att bli belönad med en unik gastronomisk upplevelse!

Vilka boendealternativ finns i närheten?
Om du letar efter boendealternativ nära Disneyland Paris har du många olika alternativ att välja mellan. Det finns flera hotell som ligger inom gångavstånd från parken, inklusive Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Hotel Santa Fe och Disney's Newport Bay Club.

Om du vill ha en mer budgetvänlig lösning kan du överväga att hyra en lägenhet eller stuga i området. Det finns också campingplatser som erbjuder tjänster för både husbilar och tält. För dem som söker ett lyxigare boende finns det flera exklusiva hotell i närheten av parken, inklusive Disneyland Hotel, Sequoia Lodge och Radisson Blu Hotel at Disneyland Paris.

Finns det speciella erbjudanden?
Ja, det finns många speciella erbjudanden som kan användas vid besöket till Disneyland Paris. För att få ut det mesta av din upplevelse rekommenderar vi att du tar en titt på deras webbplats för att se vilka erbjudanden som är tillgängliga. De har ofta olika typer av rabatter och specialerbjudanden som gör att du kan spara pengar när du besöker parken.

Du kan också ta del av deras säsongsbetonade erbjudanden, såsom familjepaket eller andra speciella evenemang som de arrangerar under året. Det finns också olika typer av kuponger som man kan använda sig av för att få ytterligare rabatt när man handlar i parkens butiker eller restauranger.

4 saker du inte får missa
När du besöker Disneyland Paris finns det många saker att se och göra. Här är fyra saker som du inte får missa:

1. Att åka på de berömda berg- och dalbanorna. Det finns ett stort utbud av spännande berg- och dalbanor, från de lite lugnare till de mer extrema.

2. Se en show på Disney Village. Där finns allt från musikaler till magiska cirkusföreställningar.

3. Besök Disney Castle och upplev den magiska atmosfären inuti slottet.

4.Ta en tur med Pirates of the Caribbean-båten för att uppleva den magiska piratvärlden som skapats av Walt Disney Company!

Disneyland Paris är ett magiskt ställe för både barn och vuxna. Det är som att komma in i en annan värld med alla de fantastiska berättelserna, aktiviteterna och de häftiga upplevelserna. Planera din resa till Disneyland Paris idag och upplev magin!
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top