Interrailkort

Åk tåg i Europa!

Tågsemester i Europa!

FÖR TILLFÄLLET GÅR DET EJ ATT KÖPA VIA OSS - VI SÖKER NY SAMARBETSPARTNER FÖR INTERRAILKORT!

Gör som flera andra. Testa att tågsemestra i sommar. Över 30 länder i Europa finns med på Interrailkortet. Du kan köpa kortet för några dagar upp till flera månader. Istället för vanliga biljetter kan du köpa ett Interrailkort. Tänk på att plastbiljetter ej ingår i priset. För er som är en familj med barn är det mycket fördelaktigt att åka tåg med interrailkort, barn under 12 år åker gratis.

Kliv av och på hur mycket du vill och planera din resa. Köp ett Interrailkort och börja tågluffa.

Interrailkort - Sammannhängande dagar - Europa

Interrailkort - Sammanhängade resdagar

Giltigt i 15 dagar, 22 dagar eller 1, 2 eller 3 månader

Interrailkort - Europa
Köp ett Interrailkort innan du åker iväg på semester i Europa. Tänk på att kortet ej inkluderar en platsbiljett, den köper du seperat. Ditt Interrailkort skickas hem via post efter din beställning. Du får tillgång till fler än 30 länder inom Europa. Kortet erbjuder dig också rabatterade resor på flera olika färjor runtom i Europa.

Vad är sammanhängade dagar?
Du reser hur mycket du vill under den period interrailkortet gäller.

Interrailkort - Flexibla dagar - Europa

Interrailkort - Flexibla resdagar

Du reser flexibelt inom en period.

3, 5, 7 dagar inom 1 månad eller 7, 10, 15 dagar inom 2 månader.

Interrailkort - Europa
När du köper ett Interrailkort har du allt fixat innan din semester. Du slipper köpa lösa biljetter för resan mellan två destinationer. Tänk på att platsbiljett ej ingår i kortet. Platsbiljett köper du separat. Kortet skickas hem till dig via post. Du kan åka till fler än 30 länder inom Europa. I interrailkortet ingår rabatterade resor på flera olika färjor runtom i Europa.

Flexibla resdagar
För dig som vet hur många dagar i förväg du tänker åka tåg på din semester. Välj de antal dagar som passar dig. Vet du inte hur många dagar du kommer åka tåg, välj sammanhängade dagar för ditt kort. Läs mer här ovanför.

Interrailkort - Flexibla dagar - Europa

Att tänka på vid interrail

Lite tips inför din resa med tåg.

Tågluffning - att tänka på
Ta med ett hänglås till din väska, köp gärna med dig lite vatten och lite proviant (även fast det går att köpa på de flesta tåg), öronproppar och mask över ögonen (för dig som har svårt att sova i ljud och ljus), adapter för eluttag, första hjälpen väska, solfaktor, våtservetter, sy-kit, solglasögon, keps, kortlek, europeisk sjukförsäkringskort. silkesreselakan (vid behov vid boende på vandrarhem), en bra bok, spel, boka sittplats, ta med Y3 tvättmedel. Lägg pass, mobiltelefon och kontokort nära kroppen när du sover.

Trevlig resa!

Interrailkort

Om Interrail

Historia Interrail
Det som var tänkt som en engångsföreteelse blev permanent. När den internationella järnvägsunionen firade 50-års jubileum tänkte man fira detta med att man kunde resa ut i Europa med ett interrailkort. Detta skedde 1972 och det blev populärt och bra respons. Det gjorde att man fortsatte med interrailkorten. Genom flera år har man lagt till fler zoner och fler länder har tillkommit. Det har gått upp och ner i tågresandet genom åren och det dalade stort i mitten av 1990-talet. Under år 2019 blev det totalt 31 länder och barn upp till 12 år får resa gratis.

Boka Interrailkort här »

Källa: Boxoffice. Bilder: Boxoffice. Biljetter presenteras i samarbete med Boxoffice. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top