Charles De Gaulle Transfer

Förboka gärna din transfer till Paris

Vi tipsar om transfer till och från Charles De Gaulle flygplats (CDG).

Charles de Gaulle flygplatsen (CDG) ligger 25 km nordöst om Paris. Den är Europas största flygplats om man ser till antalet flygplan som flyger till/från (passagerarplan och fraktflyg). Den är näst störst vad gäller antalet passagerare (den största är Heathrow i London).

Du kan ta dig från Charles De Gaulle flygplats in till Paris på flera olika sätt. Vill du komma in direkt till ditt hotell eller vill du anlända till någon annat central plats i Paris. När du har bestämt dig väljer du transportsätt. Nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Paris och självklart även tillbaka till CDG när det är dags för hemresa. Vi samarbetar med GetYourGuide för bokning av transferbiljetter.

Tips på privat transfer!

Privat bil från/till Charles de Gaulle flygplats
Tur och retur PARIS transport

Privat transfer (Taxi)

T/R Charles de Gaulle - Paris

Avgår 7 dagar i veckan, dygnet runt.
När du anländer till Charles de Gaulle väntar din chaufför på dig i ankomsthallen. Med denna privata transport tar du dig bekvämt från flygplatsen in till ditt bokade hotell i Paris och sedan tillbaka till flygplatsen igen när det är dags att åka hem. Det betalar samma pris för bilen för 1 - 4 personer. Denna flygplatstransfer tar dig in till centrala Paris och endast till hotell / adress som ligger inom Paris postnummer som börjar med 75XXX. Det innebär alla områden i centrala Paris i Arrondissement 1 - 19. (Arr 1 postnr: 75001 - Arr 19 postnr: 75019)

Observera: Denna flygplatstransfer är mycket populär och bokar snabbt slut. Tänk på att boka din transfer i god tid. Om det är fullbokat på detta alternativ kan du även boka din transfer till Paris här.

Pris: Du betalar per bil 1-4 personer.
Var hittar jag bilen: Du möts upp av chauffören som har ditt namn på en skylt.
Returresa: Du kan boka den samtidigt.

Övriga sätt att ta sig från och till Charles de Gaulle flygplats.

Tåg/RER

Du kan hoppa på tåget från Charles De Gaulle eller det såkallade RER tåget. RER är som en mix av Metro och Snabbtåg. Resan tar ca ca 50 minuter in till Paris. RER tåget avgår från de Gaulle-flygplatsen (CDG) var 10:e till var 20:e minut. Glöm inte att kontrollera när tågen avgår. De går ej dygnet runt.

Paris Buss

Det går även buss till och från Charles De Gaulle. Restiden in till Paris centrum är mellan 80-90 minuter. Detta är självklart det biligaste alternativet men kanske inte det bekvämaste. Det finns olika bussar dagtid och natt. Vissa bussar kan du betala din biljett på bussen eller köpa i en biljettautomat. Det är lång väntetid mellan bussarna och tänk på att du bara kommer till vissa busshållsplatser i centrum. Därefter får du ta dig fram på egen hand.

Taxi

Du kan också ta en taxi från / till Charles De Gaulle.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till Paris. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Information för att fråga om transport.

Boka privat transfer i Paris »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.
Transfer till Disneyland Paris

Transfer till och från Disneyland Paris

Åk med Disneylands Magical Shuttle flygplatsbuss från flygplatsen Charles de Gaulle (CDG)
Disneyland Paris ligger ca 40 km öster om Paris. Från flygplatserna Charles de Gaulle (CDG) kan du åka med buss till ditt bokade Disneyland Paris hotell. Bussresan tar ca 1 tim beroende på trafiken.

Bussen går till alla hotell vid Disneyland Paris förutom Disney's Davy Crockett Ranch.

Du kan även välja att åka till Disneyland Paris med en privat bil för ert sällskap
Det går också att boka in er i en egen privat bil från Charles de Gaulle (CDG) or Orly (ORY). Då åker ni direkt till ert bokade hotell i Disneylandområdet.

Karta - Charles De Gaulle flygplats
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top