Go City Paris Explorer Pass

Tjäna pengar på inträden i Paris

Go Paris Explorer Pass

Rabattkort som inkluderar flera olika attraktioner i Paris

Go City Paris Explorer Pass är ett turistkort fyllt med fria inträden och fri sightseeing. Vad sägs om en fransk frukost, båtturer, busstur och inträden till flera kända attraktioner.

Vad sägs om fritt inträde till Eiffeltornet, Parc Asterix, Stade de France arena och Seine River Cruise m.m. Du väljer själv hur många olika sevärdheter / upplevelser du vill fylla ditt Go City Paris Explorer Pass med, välj mellan 3, 4, 5, 6 eller 7 st. Du sparar ca 40% på entrépriser.

Upplev Paris i lugn och ro (du har 60 dagar på dig!)

Go City Paris Explorer Pass är ett rabattkort som du fyller med 3, 4, 5, 6 eller 7 sevärdheter utifrån en lista på 38+ olika sevärdheter / upplevelser i Paris. Du behöver inte i förväg välja vilka.

3

4

5

6

7

SEVÄRDHETER

Ett urval av allt som ingår i detta Paris turistkort

Eiffeltower Go City Explorer Pass

Entré till Eiffeltornet via trappor

Guidad tur till vån 1 + vån 2

I Go City Paris Explorer Pass ingår en guidad tur upp via trapporna i Eiffeltornet till våning 1 och våning 2. På våning 1 finns ett glasgolv där man ser ända ner till marken precis under Eiffeltornet. Coolt för den som vågar. För att komma upp till våning 2 är det över 670 trappsteg. Så ta på bra promenadskor. På vägen upp får ni en fantastisk utsikt ut över Paris.

Turen är mellan 3-4 timmar beroende på hur många besökare som är i Eiffeltornet. Från ovan kan du se ut över några kända attraktioner som tex Louvre, Notre Dame, Sacré-Cœur, Les Invalides och många andra sevärdheter.

Eiffeltornet byggdes klart till Världsutställningen i Paris 1889. I över 40 år var Eiffeltornet världens högsta byggnad men 1930 gick Chrysler Building i New York om. Eiffeltornet är idag ett av världens mest besökta monument. Samma man Gustave Eiffel som formgav Eiffeltornet har även ett annat monument med på listan över världens mest besökta monument, Frihetsgudinnan i New York.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Montparnasse utsiktsplats Paris

Montparnasse Tower observationsdäck

Se Eiffeltornet från ett annat håll
Montparnasse skyskrapan är Paris enda skyskrapa. Från observationsdäcket på våning 56 får ni en helt fantastisk vy ut över Paris. Det är även häftigt att få se Eiffeltornet från en helt annan vinkel. Färden upp till utsiktsplatsen går med super snabb hiss (ca 38 sekunder tar det). Förutom fantastisk utsikt finns även en utställning om skyskrapan och ett café.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Go City Explorer pass

Montmartre & Sacré Coeur promenad tur

Promenera i Montmarte!
Gå med en guide som visar dig och berättar historien om området Montmarte och Moulin Rouge. Du får lite tips om vart du kan handla god ost, bröd, vin mfl.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Dali Paris Museum

Dalí Paris Museum

Besök Dalí Paris Museum och se några av Salvador Dalís mest kända verk, inklusive The Space Elephant och Alice and Wonderland, samt en rad andra konstverk.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Paradox Museum Paris

Paradox Museum Paris

Fri entré till Paradox Museum Paris där ingenting är som det ser ut att vara. Här finns utställningar som spelar din hjärna ett spratt. Hur är det möjligt?

Köp Go City Paris Explorer Pass

Petit Train De Montmartre Go City Pass

Petit Train de Montmartre

Njut av en pittoresk tågresa genom Montmartres gator i denna livliga stadsdel. Låt tåget ta dig upp och ner och luta dig tillbaka och njut.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Hop on Hop off buss Paris

Hop-on Hop-off buss (1 dag)

Fri resa med Hop-on Hop-off buss under 1 dag. Åk så mycket du vill och lär känna Paris och stadens olika sevärdheter. Bussen stannar vid de flesta kända sevärdheterna.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Grevin Wax Museum Go City Explorer Pass

Grevin Wax Museum

Träffa kändisarna i vax. Möt din popstjärnor, sporthjältar, kungar och flertalet andra kända figurer på vax museet i Paris.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Båttur på floden Seine

Båttur på Seine

Se Paris från en annan vinkel längst floden Seine på Bateaux Parisiens. Ni glider förbi kända attraktioner som Pont Neuf och Notre Dame.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Fri entre till Ballon de Paris Generali

Ballon de Paris Generali

Ballon de Paris startade i parken André Citroën (15: e arrondissementet) 1999. Sedan dess har mer än en miljon människor redan tagit en tur i den. Ta en tio minuters tur över Paris i ballongen.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Maison BAPBAP ölprovning

Öl provning - BAPBAP

Besök Maison BAPBAP för en ultimat smakupplevelse där du kan prova några av bryggeriets olika recept. Ölmenyn ändras varje vecka med nya utgåvor bryggda strax bakom dörren, exklusivt för Taproom.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Parc Asterx Go City Explorer Pass Paris

Parc Asterix

Bara 35 km från Paris kan ni göra ett besök till den magiska Parc Astérix! Inträde till vissa av attraktionerna.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Vinprovning Go City Paris Explorer Pass

Vinprovning

Prova 3 viner i Les Caves du Louvre Wine Bar.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Aquarium de Paris inträde Go City Paris Pass

Aquarium de Paris

Beläget på östra sidan av Jardins du Trocadéro, kan ni besöka Aquarium de Paris med en flera olika undervattensmiljöer för sina 500 olika arter, från Medelhavet till tropiska korallrev, laguner och mer. Missa inte hajtunneln.

Köp Go City Paris Explorer Pass

Chocolate Museum Paris

The Gourmet Chocolate Museum Choco-Story

Besök Chockladmuseet i Paris. Där får du lära dig chokladens konster!

Köp Go City Paris Explorer Pass

Snabba fakta
Hur många sevärdheter kan du boka: 3, 4, 5, 6, 7 attraktioner
Antal attraktioner att välja mellan: 38+ st
Vilka attraktioner ingår: Se allt som ingår i ett Go City Paris Explorer Pass »
Du sparar: Upp till 50% beroende på hur mycket du hinner uppleva.
Leverans: Go City Paris Explorer Pass direkt i din mobil.
Aktivering: När du besöker din första attraktion på plats i Paris
Hur länge kan jag ha mitt pass innan jag aktiverar det? Du har 2 år från inköpsdagen att aktivera ditt pass.
Hur länge gäller ett pass när jag har börjat använda det? Du har 60 dgr på dig att använda ditt kort. (Om du till exempel har ett Go City Paris Explorer Pass med tre val och besöker din första attraktion, har du de kommande 59 dagarna på dig att använda dina återstående två attraktioner.)
Måste jag boka attraktioner innan ? Kontrollera varje attraktions hemsida för att se om bokning krävs.

Om Go City Paris Explorer Pass

Paris Explorer Pass passar dig som vet hur många sevärdheter du vill besöka i Paris

Ett Go City Paris Explorer Pass är ett turistkort fyllt med fria sevärdheter och sightseeing i Paris. Det blir som ett rabattkort då du får rabatt på de inträden som är med i Paris Explorer Pass. Du väljer att köpa ett kort med fri entré till 3, 4, 5, 6 eller 7 attraktioner. Du behöver inte bestämma i förväg vilka sevärdheter i Paris du vill besöka med ditt stadskort men vi föreslår att du funderar ut vad du vill besöka i Paris och om dessa ingår i ett Go City Paris Explorer Pass.

Om din önskade sevärdheter inte finns med kan de istället finnas med i det sk. All-inclusive Paris Pass. Detta pass köper du istället för antal dagar och får besöka så mycket du hinner av alla attraktioner som finns med i Paris Pass.

Paris Explorer Pass giltighetstid / aktivering

Go City Paris Explorer Pass aktiveras vid ditt första besök vid attraktion i Paris och gäller sammanlagt 60 dagar. Om du till exempel har ett Go Paris Explorer Pass med tre val och besöker din första attraktion, har du de kommande 59 dagarna på dig att använda dina återstående två attraktioner.

Hur fugerar Paris Explorer Pass?

Du köper ett Paris Explorer Pass per person (vuxen och barn) och för de antal attraktioner ni önskar. Kolla så att de attraktioner du vill besöka finns med i Paris Explorer Pass. För att aktivera ditt kort besöker du bara din första attraktion i Paris. Vid varje besök räknas attraktion bort från de antal attraktioner du valt i ditt turistkort. Du kan i lugn och ro utforska Paris med ett Explorer Pass då du har hela 60 dagar på dig att använda det.

Köp Go City Paris Explorer Pass här »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan rabattkort. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i respektive rabattkort då innehåll kan ändras. Tänk på att vissa attraktioner har säsongsöppet och vissa är öppet året runt.
Populära attraktioner i Go City Paris Explorer Pass
1 jan - 31 dec 2024
5 Av. Albert de Mun Paris
Köp biljett
1 jan - 31 dec 2024
60128 Plailly Paris
Köp biljett
1 maj - 31 dec 2024
10 Bd Montmartre Paris
Köp biljett
1 jan - 31 dec 2024
Rue de l'Arrivéee Paris
Köp biljett
1 jan - 31 dec 2024
Rue de Rivoli, Paris
Köp biljett

Boka hotell i Paris

Sök hotell med sökalternativen i kartan nedan: Filters (din budget m.m), Guests (välj antal personer), Select Dates (välj datum). Du får upp hotell från olika hotellsajter som ex. Tripadvisor, Booking.com, Hotels.com, VRBO mfl.

Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top