Paris båtturer på Seine

Boka en båttur

Boka en båttur på floden Seine i Paris!

När ni är i Paris får ni inte missa att ta en båt sightseeing på floden Seine. Det är lite magiskt att se alla kända sevärdheter från vattnet under en kryssning. Båten åker förbi sevärdheter som Eiffeltornet, Notre-Dame, Les Invalides och Lovren m.m.

Ni kan välja bland flera olika båtturer i Paris. Ta en båttur på dagen eller varför inte en kvällstur och se Paris i sina vackra kvällsljus. Ni kan också välja en båttur som inkluderar mat ombord. Det finns också bra kombinationsbiljetter där det ingår kryssning på floden Seine och inträde till en känd sevärdhet i Paris som tex. entré till Eiffeltornet. Så åk på floden Seine som flyter igenom Frankrike och som mynnar ut i Engelska kanalen.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide och Tiqets, två av världens största bokningssajter för biljetter till sevärdheter och sightseeing i hela världen.

Boka en Seine båttur i Paris

Kryssning på floden Seine

1 tim båttur i Paris

Upplev Paris från vattnet på denna 1 timmes båttur på floden Seine. Ni kryssar under Paris vackra broar och förbi flera kända sevärdheter i centrala Paris som Eiffeltornet och Notre Dame och många fler. Båtturen avgår flera gånger per dag så ni kan själva välja om ni tar en båttur på dagen eller på kvällen när Paris City of Lights ändrar skepnad

Den populära båtturen körs av Bateaux Mouches kanalbåtar.

Boka en Seine båttur inklusive entré till Eiffeltornet i Paris

Båttur på floden Seine + Eiffeltornet (vån 1, 2, 3)

Kombobiljett: Kryssning + sevärdhet

På denna trevliga båttur åker ni på 1 tim kryssning på floden Seine och ni kan ta underbara foton från vattnet. Ni får också entré till Eiffeltornet där ni har tillgång till alla våningar även toppen på våning 3. En guide hälsar dig välkommen. En perfekt kombobiljett.

Lunchryssning på floden Seine

Båtutflykt på Seine + 3-rätters lunch

Lunchkryssning

Åk en båttur på floden Seine där du kommer serveras förrätt, varmrätt och efterrätt. På denna inglasade båt passerar ni bla Eiffeltornet, den gotiska katedralen Notre-Dam, Louvren museum och under den vackra bron Pont Neuf.

Tid: 1.5- 2 tim

Middagstur på floden Seine

Båttur på Seine + 3-rätters middag

Middagskryssning

Njut av en fransk middag under en kryssning på floden Seine. Båten passerar sevärdheter som Eiffeltornet, Notre-Dame och museet Louvren mfl. Välj bland två olika avgångar, en tidigare och en senare på kvällen. Ni kan också välja till om det önskas champagne.

Tid: 1,5 - 2 tim

Boka sightseeing med amfibiebuss i Paris

Båtutflykt på floden Seine med amfibiebuss

Sightseeing med buss som sedan blir till en båt

En verkligen annourlunda sightseeing i Paris blir det med en amfibiebuss. Bussen tar en runt till kända sevärdheter i Paris som Eiffeltornet och Triumfbågen. Efter bussturen på land kommer amfibiebussen köra ner i vattnet och förvandlas då till en båt som glider fram på floden Seine. Turen är både rolig, spännande och informativ.

Tid: ca 2 tim

Boka en Båtutflykt flodeen Seine med valdria drinkar

Båtutflykt på floden Seine

Välj till nått gott att dricka eller äta

Åk på en timmes tur på floden Seine och se många kända attraktioner från vattnet. Er båttur börjar och avslutas vid Eiffeltornet. Ni glider förbi Grand Palais, Louvren, Musée d'Orsay och Notre Dame-katedralen. Välj till vid bokning om ni önskar dryck ombord eller nått sött att äta.

Tid: 1 tim

Köp Go City Paris Explorer Pass

GO CITY PARIS EXPLORER PASS

Spara upp till 40% på entrépriser!

Detta rabattkort är perfekt för dig som vill se flera av Paris kända sevärdheter. Du väljer ett visst antal sevärdheter i ditt kort och betalar ett fast pris. Alla entrépriser är då inkluderade och förbetalda. Välj mellan 3, 4, 5, 6 eller 7 sevärdheter att besöka i Paris. Du har 60 dagar på dig att använda turistkortet.

Mer info om Go City Paris Explorer Pass

Fria inträden och sightseeing:

Eiffeltornet

Hop-on Hop-off buss

Båttur på Seine

Notre Dame krypta

Montparnasse utsiktplats

Paradox Museum Paris m.m

Boka en tur med Batobus i Paris

Hop on Hop off kryssning på Seine

Välj 1 dag eller 2 dagars biljett

Köp ett 1 dagars eller 2 dagarspass till båtarna "Batobus" som kryssar längs med floden Seine i Paris. Hoppa på och av så mycket du vill vid någon av de olika stationerna. Båten är inglasad med en terass. Tillgång till båtar som går med 30 minuters intervall

Båten stannar bland annat vid Eiffeltornet, Musée d'Orsay, Notre-Dame, Jardin des Plantes (Paris botaniska trädgård) och Louvren där ni kan hoppa av för att besöka Louvren och se världens mest kända tavla med Mona Lisa (entrébiljett ingår inte i båtbiljetten.)

Tid: 1-2 dagar

Boka båttur på frankrikes nationaldag

Bastille Day Dinner Cruise - Frankrikes nationaldag 14 juli

(Vi avvaktar och ser om denna kryssning återkommer under 2024) Åk på en kryssning på floden Seine på franrikes nationaldag den 14 juli. Du njuter av middag tillagad av kocken ombord. Det spelas levande musik ombord och du bjuds på champagne. Självaste dagen kallas också Bastiljedagen efter stormningen av Bastiljen år 1789 den 14 juli, vilket inledde den franska revolutionen. På franska heter dagen : la fête nationale. En av de stora höjdpunkterna denna dagen brukar vara det högtidliga fyrverkeri som bländar himlen från cirka 23:00. Denna dagen kan rekommenderas att firas på en båt då staden är full av folk.

Middag inklusive förrätt, förrätt, huvudrätts dessert, mineralvatten, fina viner och kaffe.

Tid: 4 tim

Boka en båttur på Seine och inträde Louvren Paris

Båtutflykt på Seine + Louvren (reserverat inträde)

Kombobiljett: Kryssning + sevärdhet

På denna tur kan du välja en dagskryssning eller kvällskryssning på 1 timme på floden Seine. I biljetten ingår också inträde till museet Louvren. Du väljer den tid du önskar gå in på Louvren när du bokar din biljett. Båtturen kan du sedan välja att ta när som helst under dagen eller kvällen (det avgår flera båtturer på dag).

Boka en brunch på floden Seinde i Paris

Seine-kryssning med brunch

Brunchkryssning

Ät en god brunch på båtet och under tiden ser du ut över flera kända attraktioner i Paris. Avgår från Bir-Hakeim bron, bara tre minuter från Eiffeltornet, och båten går så långt som Bercy innan den vänder om.

Tid: 1,5 tim

Boka en rundtur med buss och båttur på floden Seine Paris

Båttur på Seine + stadsrundtur med buss

Kombobiljett: Kryssning + bussightseeing

Gå på denna 1.5 timmes busstur med guide och därefter stiger ni på båten vid Eiffeltornet för en timmes båt ur på floden Seine.

Tid: 1.5 - 2 tim busstur + 1 tim båttur

Boka en tur på floden Siene och inträde til triumfbågen i Paris

Båttur på floden Seine + Triumfbågen

Kombobiljett: Kryssning + sevärdhet

I denna biljett får du båttur på floden Seine med fantastisk utsikt över Paris och många kända sevärdheter. Det ingår även entré till Triumfbågen. Här kan du också gå upp för 284 trappor som tar dig till toppen och utsiktsplatsen på Triumfbågen. Här ser du ut över hela Paris.

Tid: Biljetterna kan användas när du vill under din vistelse. Biljetterna är giltiga för besök inom 1 månad från köp.

Biljetter presenteras i samarbete med Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta: Get Your Guide. Bilder: Get Your Guide.
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top