Aquaboulevard Water Park

Vattenpark!

Njut av vattenparken Aquaboulevard i Paris!

I Paris finns ett vattenland kallat Aquaboulevard. Är du i Paris under sommaren vill vi tipsa om ett besök hit. Kom och njut av härliga bassänger, sandstrand och roliga rutschkanor. Aquaboulevard är öppen året runt då det även finns bassänger, palmer och sandstrand inomhus om du är i Paris under de kalla månaderna.

I Vattenparken kan ni bada i och leka. Besök gärna Aquaboulevard i Paris, det är en vattenpark med nöjen och vattenspel mitt i centrum av Paris. Parken är 7 000 kvadratmeter med vågor, gejsar, vattenkanoner, vattenfall och mycket mer. Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.

Aquaboulevard Vattenpark biljett

Entrébiljett till Aquaboulevard Water Park

Bada en varm dag i Paris
När ni känner för en paus från stadens puls - ta en dag med bad i Aquaboulevard Vattenpark. Sträck ut dig på stranden efter alla dina bad.

Tid: 1 dag.

Den centrala vattenparken i Paris.

Bassänger, sandstrand, palmer, vattenrutschbanor, vattenfall och jacuzzier i Paris.

Området på Aquaboulevard
Området har två vågbassänger, 11 vattenrutschbanor, inomhus- och utomhusjacuzzier. Det finns en 4 000 m² lång sandstrandmed halmhyddor importerade från Mauritius.

Både ute och inne
Ni kan bada både ute och inne. Utomhusattraktioner är endast öppna under högsäsong.

Badkläder
Man kan säga att de har en slags klädkod på badkläderna. Vissa badräkter eller shorts är inte tillåtna. Finns en restaurang men tips - ta med eget!

Aquaboulevard Water Park
Adress: Rue Louis Armand 4-6.

Karta - Aquaboulevard Water Park
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top