Flygplatstransfer till / från Paris

Smidig transport från Paris flygplatser till ditt hotell

Vi vill tipsa om olika transportsätt att ta sig från och till Paris flygplatser.

Beroende på vilken flygplats du anländer till finns det olika sätt att ta sig in till Paris centrum och ditt hotell. Vi vill gärna slå ett slag för de sk. shuttlebilarna som tar dig direkt till ditt hotell tillsammans med andra anlända Parisresenärer.

Shuttle transport
Vi har åkt Supershuttle (nu Transdev Shuttle) från flygplatser i andra städer i världen och det är jätte smidigt. Du bokar din biljett redan hemma och när du anländer till flygplatsen så inväntar du bara bilen/shuttle. Bilen fylls med anlända resenärer och du får en trevlig resa in till Paris och ditt hotell. Du slipper hassel med taxi, bussar och tunnelbana och du kommer direkt till ditt hotell.

Sedan när det är dags att åka hem igen så bokar du bara samma shuttle från ditt hotell ut till flygplatsen. Denna transport kan du också förboka redan hemma så allt är klart. Beroende på tid du landar och om det är rusningstrafik in till Paris så kan det ta lite olika tid för din resa. Men...vi brukar alltid se denna tur som en liten mini-sightseeing :).

OBS! Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till Paris. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till flygplatsens information för att fråga om transport.

Nedan hittar du Paris flygplatser

Beauvais flygplats

Beauvais flygplats

85 km norr om Paris ligger Beauvais flygplats (BVA). Hit flyger flera olika lågprisbolag. Du kan ta dig till och från flygplatsen med delad transport, privat bil/taxi och buss.

Mer om Beauvais flygplats

Charles de Gaulle flygplats

Charles de Gaulle

Paris största flygplats heter Charles de Gaulle (CDG) och ligger 25 km nordöst om Paris. Du tar dig enkelt från flygplatsen med olika transporter.

Mer om Charles de Gaulle flygplats

Orly flygplats

Orly flygplats

Flygplatsen Orly (ORY) ligger ca 13 km söder om Paris. Välj bland delad eller privat transfer beroende på vad som passar dig bäst.

Mer om Orly flygplats

Transfer till Disneyland Paris

Transfer till och från Disneyland Paris

Åk med Disneylands Magical Shuttle flygplatsbuss från flygplatserna Charles de Gaulle (CDG) or Orly (ORY)
Disneyland Paris ligger ca 40 km öster om Paris. Från flygplatserna Charles de Gaulle (CDG) or Orly (ORY) kan du åka med buss till ditt bokade Disneyland Paris hotell. Bussresan tar ca 1 tim beroende på trafiken.

Bussen går till alla hotell vid Disneyland Paris förutom Disney's Davy Crockett Ranch.

Du kan även välja att åka till Disneyland Paris med en privat bil för ert sällskap
Det går också att boka in er i en egen privat bil från Charles de Gaulle (CDG) or Orly (ORY). Då åker ni direkt till ert bokade hotell i Disneylandområdet.

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din biljett.
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top