Orly Transfer

Förboka gärna din transfer till Paris

Vi tipsar om transfer till och från Orly flygplats (ORY)

Orly ligger ca 13 km söder om Paris. Det är en internationell flygplats och den var tidigare huvudflygplats i Paris innan Charles de Gaulle byggdes. Den är Frankrikes andra trafiktätaste flygplats..

Du kan ta dig från Orly flygplats (ORY) in till Paris på flera olika sätt. Du väljer själv ditt transportsätt. Buss, minibuss, privat bil eller tåg. Vill du komma in direkt till ditt hotell eller vill du anlända till någon annat central plats. När du har bestämt dig väljer du transportsätt.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Paris och självklart även tillbaka till ORY när det är dags för hemresa.

Tips på privat transfer!

Privat transfer med Paris Shuttle

Paris Shuttle VIP privat bil

Du kan även boka en VIP transfer med bil hos Paris Shuttle. Du delar bilen med andra, upp till 4 personer. Bilen kör dig till ditt hotell.
Pris: Du betalar per bil.
Avgår: 24/7, obs ej dygnet runt, se hemsida för mer information !

Boka minibuss transfer från Orly flygplats

Gemensam transfertjänst till/från Orly flygplats

Boka en Unna dig en smidig transport till centrala Paris. Du delar fordonet med andra resenärer.
Pris: Du betalar per person.
Avgår: 24/7

Transfer till Disneyland Paris

Transfer till och från Disneyland Paris

Åk med Disneylands Magical Shuttle flygplatsbuss från flygplatsen Orly (ORY)
Disneyland Paris ligger ca 40 km öster om Paris. Från flygplatsen Orly (ORY) kan du åka med buss till ditt bokade Disneyland Paris hotell. Bussresan tar ca 1 tim beroende på trafiken.

Bussen går till alla hotell vid Disneyland Paris förutom Disney's Davy Crockett Ranch.

Du kan även välja att åka till Disneyland Paris med en privat bil för ert sällskap
Det går också att boka in er i en egen privat bil från Orly (ORY). Då åker ni direkt till ert bokade hotell i Disneylandområdet.

Övriga sätt att ta sig från och till Orly flygplats.

Tåg
Du kan hoppa på tåget från Orly. Orlyval är en automatiserad tunnelbana som förbinder flygplatsterminaler och RERB-stationen "Antony". Vill du ta dig mellan de olika terminalerna på Orly flygpplats så är denna transport gratis. Åker ni med tåget till stationen "Antony" så fortsätter ni sedan med tåg RER B4 norrut till centrala Paris. Resan till stationen "Antony" tar ca 8 minuter. Från Antony till centrala Paris tar det mellan 25 och 30 minuter. Glöm inte att kontrollera när tågen avgår. De går ej dygnet runt.

Paris Buss
Det går även buss till och från Orly. Från Orly flygplats kan du ta buss "GO C Paris" till "Pont de Rungis station" och sedan RER C-tåget till Paris centrum. Bussresan tar ca 50-60 minuter. Detta är självklart det biligaste alternativet men kanske inte det bekvämaste. Tänk på att du bara anländer till vissa busshållsplatser i centrum. Därefter får du ta dig fram på egen hand.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Orly.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till Paris. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Information för att fråga om transport.

Boka privat transfer till Paris »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.
Karta - Orly flygplats
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top