Beauvais Transfer

Förboka gärna din transfer till Paris

Vi tipsar om transfer till och från Beauvais flygplats (BVA)

Flygplatsen Beauvais ligger ca 85 km norr om Paris. Till denna flygplats kommer du med lågprisbolagen som Ryanair.

Du kan ta dig från Beauvais flygplats (BVA) in till Paris på flera olika sätt. Du väljer själv ditt transportsätt. Buss, taxi, privat bil. Om du söker efter lugn och ro kan en privat chaufför vara alternativet. Vill du ha ett billigt alternativ är det buss du skall välja. När du har bestämt dig väljer du transportsätt.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Paris och självklart även tillbaka till BVA när det är dags för hemresa.

Övriga sätt att ta sig från och till Beauvais flygplats.

Paris Buss
Det går även buss till och från Beauvais. Från Beauvais flygplats kan du ta dig via buss till Paris (Porte Maillot). Bussresan tar ca 60 - 90 minuter. Detta är självklart det biligaste alternativet men kanske inte det bekvämaste. Tänk på att du bara anländer till vissa busshållsplatser i centrum. Därefter får du ta dig fram på egen hand.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Beauvais.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till Paris. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Information för att fråga om transport.

Boka privat transfer Paris »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.
Karta - Beauvais flygplats
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top