Hop-on / Hop-off buss Paris

Mycket sightseeing på en gång

Upplev Paris med buss!

Om man vill se mycket av Paris områden och sevärdheter är ett tips att hoppa på en Hop-on/Hop-off buss runt i Paris. Ni får se alla de kända sevärdheterna som Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, Champs-Elysées och Lovren m.m. Kombinera gärna din tur med en båttur.

Big Bus Tours
Sedan maj 2011 heter det ledande open-top bussightseeingföretaget i Paris, Big Bus Tours. Det är en ihopslagning av Les Cars Rouges i Paris och Big Bus Ltd i London. Med dubbeldäckar buss med öppet tak kommer du smidigt runt i Paris. Du väljer själv om du hoppar på och av längst rutten eller följer med hela turen runt.

Tootbus
Paris Hop on/Hop off bussar som körs under namnet "Tootbus" drivs under bolaget RATP Group. Bolaget har funnits sedan 1949 och ansvarar även för den lokala transporten i Paris. De har också dubbeldäckar bussar med öppet tak där du kan se ut över Paris under din busstur. Du väljer själv om du hoppar på och av längst rutten eller följer med hela turen runt.

Hoppa på och av hur du vill
På bussturerna hoppar du på och av när du vill på de givna hållplatserna i centrala Paris. Det som är bra med en busstur att du sköter dig själv, hoppar av och besöker en turistattraktion, åker vidare igen när det passar dig. Bra för er som inte orkar gå en hel dag.

Biljetter presenteras i samarbete Big Bus och Tiqets.

Big Bus Paris har några olika biljettyper att välja mellan:

Hop on Hop off buss 1 dag biljett

Discover Paris 1 dag

Hoppa på och av så mycket du vill under 1 dag.

10% rabatt när du bokar online!

Hop on Hop off buss 2 dagar biljett

Explore Ticket (2 dagar) + Seine River Cruise (1 tim)

Hoppa på och av så mycket du vill under 2 dagar. Bussar avgår från flera olika hållplatser i centrala Paris. I denna biljett ingår även en kryssning på floden Seine under 1 tim.

10% rabatt när du bokar online!

Hop on Hop off buss 3 dagar biljett

Night Tour - 2 tim

Luta er tillbaks och se ett fantastiskt upplyst Paris på kvällen.

10% rabatt när du bokar online!

Paris Busstur och River Cruise i Paris

Essential Ticket (1 dag) + Seine River Cruise (1 tim)

Hoppa på och av så mycket du vill under en dag. I biljetten ingår fri båttur (1 tim) på floden Seine.

10% rabatt när du bokar online!

Biljetter till Hop on Hop off buss i Paris med Tootbus

Tootbus Hop-on Hop-off Bus

Välj mellan 24, 48 eller 72 tim biljett

På denna Hop on Hop off busstur kan du välja en biljett som gäller för obegränsat åkande 24 tim, 48 tim eller 72 timmar. Du åker förbi många kända attraktioner i Paris och du kan hoppa på eller av på många olika busstationer längst en given rutt. Många av hållplatserna är vid kända sevärdheter i Paris. Ombord finns audio guide på bland annat engelska.

Du visar biljetten i din smartphone på bussen och när du börjar din resa aktiveras också din biljett och gäller för de antal timmar (i följd) du köpt biljetten för. OBS! Önskar du en 72 timmars biljett kan du uppgradera en 48 tim biljett till 72 tim när du kommer till kassan. Du måste ange ett datum när du köper biljett men du har 6 månader på dig att aktivera den.

Buss och kryssning på floden Seine

Hop-on Hop-off Buss + Seine Cruise

Åk en tur på floden Seine och kombinera med en hop on/hop off busstur.

Hop on Hop off buss inklusive kvällstur med buss i Paris

Hop-on Hop-off Buss + Kvällsbusstur

I denna biljett väljer du om du önskar 24 tim , 48 tim eller 72 tim Hop on Hop off buss. I denna biljett ingår också en kvällsbusstur på 2 timmar genom ett upplyst Paris på kvällen. Denna kvällstur är ingen Hop on Hop off.

Snabba fakta Big Bus Tours
Hur ofta går bussarna? 1 dag, 2 dagar, Kvällstur (Night Tour), Classic Ticket + River Cruise
Vilka dagar? Avgår året om
Var kan jag starta att gå på? Du kan gå på vid vilken station du vill.
Är det guide med ombord? Endast på Red route. (finns två turer röd och blå). Den blå turen har förinspelad guidning på flera olika språk.
Hur långt innan kan jag köpa biljett? Biljetten du köper hos Big Bus gäller för användande inom 6 månader. Du väljer själv när du vill börja använda din biljett inom denna tid.
Kan jag får rabatt på biljettpriset? Ja, vissa biljetter du köper online hos Big Bus ger dig 10% rabatt mot att köpa de på plats i Paris.
Hur kan jag betala vid köp av biljett? Du kan betala ditt köp med kreditkort eller via PayPal. Du kan behöva öppna upp ditt kreditkort för utlandsköp via din bank.

Biljetter presenteras i samarbete med Big Bus och Tiqets. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Bilder: Big Bus och Tiqets.
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top